AREOLA PMU

Hos Pigmentklinikken i Odense er vi eksperter i PMU og har en passion for at hjælpe kvinder med at fremhæve deres naturlige skønhed.

AREOLA PMU er en avanceret teknik inden for brysttatovering, der giver kvinder muligheden for at få et mere naturligt og symmetrisk brystudseende, eller rekonstruktion efter sygdom.  

AREOLA PMU kan hjælpe med at skjule skader efter kirurgi, give mere definition til brystvorterne eller simpelthen forbedre den naturlige skønhed i brysterne.

I denne artikel vil vi dykke nærmere ned i AREOLA PMU, inklusive fordele, risici og ofte stillede spørgsmål. Så læs videre for at opdage, om AREOLA PMU er det rigtige valg for dig!

Hvad er AREOLA PMU?

AREOLA PMU er en forkortelse for Permanent Make-up for Areola og brystvorte. 

Det er en kosmetisk tatoveringsteknik, der bruges til at fremhæve brysternes naturlige farve og form, eller til at rekonstruerer brystvorten efter sygdom.

Tatoveringerne laves ved at tilføje pigment til areola og brystvorten, hvilket gør det muligt for kvinder at opnå en smuk og naturlig brystvorte og areola.

Fordele ved AREOLA PMU

  • Forbedrer brysternes naturlige skønhed og form
  • Skjuler ar eller misfarvninger i areola og brystvorten
  • Mulighed for 100% rekonstruering efter sygdom
  • Giver en mere naturlig look end traditionelle tatoveringer

Teknikker til AREOLA PMU

Der er to hovedteknikker til AREOLA PMU: 3D-teknikken og skraveringsteknikken. 3D-teknikken bruges til at skabe en illusion af volumen og dybde, mens skraveringsteknikken bruges til at fremhæve brysternes naturlige farve og form. 

Begge teknikker er sikre og effektive, og den endelige beslutning om, hvilken teknik der skal bruges, afhænger af individuelle behov og præferencer.

Risici ved AREOLA PMU

Selvom AREOLA PMU er en sikker og effektiv metode til rekonstruktion, er der stadig nogle få risici, man bør være opmærksom på. De mest almindelige bivirkninger inkluderer infektion, allergiske reaktioner, pigmentfejl og uønsket farveændring.

For at minimere risiciene anbefales det, at man vælger en erfaren PMU behandler med et god ry og hygiejne, hvilket kendetegner os hos Pigmentklinikken.

Ofte stillede spørgsmål om AREOLA PMU

 Hvor lang tid tager AREOLA PMU?

Varigheden af ​​en AREOLA PMU-behandling varierer afhængigt af den enkelte persons behov og præferencer samt om det er 1-2 der skal tegnes, men det tager normalt mellem 1-2 timer at fuldføre.

 Hvor ofte skal jeg have AREOLA PMU opdateret?

Levetiden for AREOLA PMU varierer afhængigt af en række faktorer, herunder pigmentets kvalitet, tatovørens teknik og den enkelte persons hudtype. Men som regel anbefales det, at man opdaterer tatoveringerne hvert 1-3 år for at opretholde den ønskede effekt.

Hvor meget koster AREOLA PMU?

Prisen for AREOLA PMU varierer afhængigt af om der skal tegnes 1 eller 2 brystvorter, men fra kr. 2.000 til 3.000 kr.

Gør det ondt?

Nej, området bedøves både før og under behandlingen.

Hvordan skal jeg behandle det når jeg kommer hjem? 

Området skal have så meget luft som muligt. Vi kommer plaster på, for at beskytte området til du kommer hjem, men så snart du er hjemme, anbefaler vi, at du tager plasteret af, og giver det luft. Jo mere luft og fred det får, jo hurtigere heler det. Resultatet vil falme en del på en den første måned, inden vi ses igen til den obligatoriske opfavning.
Området kan være rødt, hævet og ømt de første dage, dette er helt normalt