Botox, filler & Profhilo

Botox er et stof som forhindre frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen som medfører en lammelse og derved udglatning af huden.

Botox gives i meget små doser med en lille tynd nål og virker kun i de områder som behandles.

Effekten indtræder i løbet af 2-10 dage og forsvinder igen efter 3-6 måneder. Herefter kan behandlingen gentages.

Inden første behandling skal du til en forundersøgelse hos vores ansvarlige læge Jens Pilegaard og herefter skal der ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer gå 48 timer før første behandling må udføres. Du vil få en grundig information og en skriftlig vejledning som skal medbringes ved første behandling. Forundersøgelsen er gratis og der tilbydes altid gratis kontrol efter 14 dage.

Det er vores kosmetiske sygeplejerske Line, som udføre behandlingen og der vil altid være tid til en snak om dine ønsker og muligheder ved brugen af botox.

  • 1 område ( bekymringsrynken ml bryn) 1300 kr
  • 2 områder (bekymringsrynken ml bryn og pande) 2000 kr
  • 3 områder (bekymringsrynken ml bryn, pande og kragetæer) 2600 kr
  • Kæbemuskler (V-shape) 2500 kr
  • Gummi-smile 500 kr
  • Øjenbrynsløft 800 kr

Se alle vores priser her.

Ikke-permanente filler

Ikke-permanente fillers er en gel, der består af samme type hyaluronsyre, som findes i vores bindevæv. Med alderen reduceres mængde af hyaluronsyre og huden bliver mere slap. Når ikke-permanente fillers indsprøjtes i folder og fuger, udfyldes og glattes disse, fordi gelen giver ny volumen i huden.

Ikke-permanente fillers bliver oftest anvendt til behandling af bekymringsfugen mellem øjenbrynene, furen mellem næsefløj og mundvig, samt de såkaldte marionet-linjer som går fra mundvig til hage. Korrektion af asymmetri mellem over- og underlæbe er også en benyttet behandling som skaber et naturligt udseende.

Behandlingen foregår med en lille tynd nål i de områder der skal behandles.

Inden første behandling skal du til en gratis forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejerske Line og sammen vil I snakke om dine ønsker og muligheder.

Du vil få en grundig information og skriftlig vejledning, som skal medbringes ved første behandling. Der skal ifølge sundhedsstyrelsens retningslinjer gå 48 timer inden første behandling må udføres.

  • 0.5 ml ikke-permanent filler : 1250 kr
  • 1.0 ml ikke-permanent filler : 2000 kr

Se alle vores priser her.

Profhilo

Profhilo er hverken en filler eller skinbooster. Det er en biostimolator, som stimulerer til hudens egen regenerering.

Behandlingen får huden til at producere store mængder af kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Resultatet vil opleves som en udglattende effekt på tynd og kreppet hud. Udover at styrke og give fugt til huden, har Profhilo en remodellerende effekt på ældning af væv.

Profhilo er perfekt til kreppet hud og anvendes oftest i ansigt, løs hud på hals og hænder.

Det er individuelt fra person til person hvor længe Profhilo holder, men produktets levetid i vævet er ca 28 dage. I denne tid stimuleres vævet til dannelse af kollagen og elastin.

Resultatet udvikles i takt med at hudkvaliteten forbedres.

Behandlingen udføres med en lille tynd nål og injiceres i optegnede punkter, hvorefter det fordeler sig i vævet i de efterfølgende uger.

Vi anbefaler en opstarts-behandling med 4-ugers mellenrum og efterfølgende vedligeholdelses hver 6-9 måned. Dette vil give det bedste resultat for regenerering af huden.

Inden din første behandling skal du til en forundersøgelse hos vores kosmetiske sygeplejerske Line. Herefter er der en betænkningstid på 48 timer før behandlingen må udføres. Forundersøgelsen er gratis.

  • 2 behandlinger ( svarer til 4 ml/ 4 ugers interval) 5500 kr
  • 1 vedligelses-beh. (svarer til 2 ml) hver 6-9 måned 3000 kr