Permanent Makeup på Bryn

Tatoverede bryn er blevet en efterspurgt tjeneste i skønhedsbranchen. Det er ikke svært at forstå hvorfor – perfekte, definerede bryn kan give ansigtet en helt ny dimension og gøre det lettere at opnå et velplejet look uden, at skulle bruge tid på at tegne dem hver morgen.

Men hvad er permanent makeup egentlig, og hvilke teknikker og metoder anvender vi hos Pigmentklinikken.dk for at opnå det ønskede resultat?

Vi vil gå i dybden med dette herunder, samt fordelene ved permanent makeup på brynene, vores tilgang til individuel tilpasning og respekt for det naturlige udgangspunkt, rådgivning og forberedelse før behandlingen, processen og hvad man kan forvente under og efter behandlingen, vores erfaring og kvalifikationer, samt ofte stillede spørgsmål og svar om permanent makeup på bryn.

Fordele ved permanent makeup på bryn

Fordelene ved permanent makeup på bryn er mange. For det første, er det en tidsbesparelse i din daglige skønhedsrutine. Med permanent makeup, er dine bryn altid perfekt formede og farvede, uden at skulle bruge tid på at tegne dem hver morgen. Det er også en god løsning for dem, der har svært ved at få symmetriske bryn, eller har mistet brynhår på grund af aldring, medicin eller andre årsager. Mange kvinder oplever også, at de ser yngre ud. 

Desuden kan permanent makeup også hjælpe med at ændre formen og farven på brynene, for at opnå et mere balanceret og harmonisk ansigtsudtryk. Det kan også hjælpe med at fremhæve øjnene og give ansigtet mere kontur.

Vores metoder og teknikker; 

Vi laver tre forskellige typer bryn i klinikken, Strokes, powder/shading og fuld farve.

Strokes, også kaldet 3D bryn eller microblading, er den mest naturlige teknik. Her laves små streger, der vender i samme retning som de naturlige brynhår, og derved ligner tatoveringen hår. Denne teknik anvendes oftest, og giver klart det mest naturlige udtryk. 

Shading/powder: er en lidt kraftigere teknik, hvor der påføres en tynd skygge under kundens egne brynhår, dette kan stadig laves meget naturligt, men stadig kraftigere end stråene.

Fuld farve; som navnet angiver, er en meget kraftig opfarvning af brynet. Anbefales udelukkende til dem der er vant til at tegne sine bryn op med kraftig make up, hver dag.

Farve, form og resultatet vil altid være individuelt. Slut resultatet vil altid være afhængigt at kundends udgangspunkt.

Det er fx meget nemmere at lave et perfekt resultat på lys, ung og tør hud, end på ældre, mørk og fedtet hud. Alle kan få tatoveret bryn, men det er ikke sikkert kunden selv kan vælge teknik. Vi starter altid forsigtigt. Vi vil hellere lave et lidt for smalt og lyst bryn, i første omgang, og opgradere til bredere og mørkere ved opfavningen. Pigmenter optages meget forskelligt. Ergo kan resultatet  fra kunde til kunde variere meget i farve og kvalitet efter første behandling, og derfor er anden behandling efter 4-6 uger obligatorisk. 

Har du permanent make up i forvejen, kan vi heller ikke garantere dig, at vi kan behandle dig. Hvis vi kan se at det kan fjernes eller camoufleres, til et bedre resultat gør vi det selvfølgelig med glæde, men er udgangspunktet for ringe, forbeholder vi os retten til at sige nej tak. 

Vi vil altid tage os tid til at rådgive og vejlede vores kunder om deres valg af teknik og farve, så det passer bedst til deres ansigt, hudtype og ønsker.

Rådgivning og forberedelse før behandlingen, inklusiv konsultation og farvevalg

Rådgivning og forberedelse før behandlingen er en vigtig del af processen hos Pigmentklinikken.dk. Før behandlingen, vil vi tage os tid til en konsultation med dig for at forstå dine ønsker og forventninger, samt at evaluere dit udgangspunkt og give råd om den bedste teknik og farvevalg. Du skal ikke selv foretage dig noget før behandlingen, vi tilretter selv formen på dine bryn om farver hårene om nødvendigt. 

Vi vil også give dig detaljerede instruktioner om, hvordan du skal forberede dig før og efter behandlingen, og hvordan man skal tage sig af huden efter, for at opnå det bedste resultat.

Det er vigtigt at du føler dig godt tilpas og tryg under hele processen, så vi vil altid tage os tid til at besvare alle dine spørgsmål og sørge for at du har al den information, du har brug for, før, under og efter behandlingen.

Processen og hvad man kan forvente under og efter behandlingen

Under behandlingen, vil vores erfarne permanent makeup artister arbejde med at forme og farve dine bryn. Det er vigtigt at du er afslappet og komfortabel under behandlingen, og vi vil altid tage os tid til at sikre, at det er tilfældet. Behandlingen kan tage op til 2 timer, afhængigt af den valgte teknik og dit individuelle udgangspunkt.

Vi bedøver din overhud både før og under behandlingen, ergo fjerner vi den kraftigste smerte. Du kan selvfølgelig mærke smerte, men det er på ingen måde uudholdeligt. 

Efter behandlingen, vil det være normalt at opleve lidt rødme og hævelse i området, men dette skal aftage efter et par dage. Tatoveringen danner en lille sårskorpe, der gør brynene meget mørke den første uges tid. Dette fortager sig. Brynene falmer op til 50% i løbet af den første uge. Du skal undgå make-up (på området), damp, sved, sol, solarium og bakterier så længe brynene er under opheling. Det er også strengt forbudt at klø i dem, selvom ophelingen kan klø. 

Når såret er ophelet vil det begynde at fnulre af, det minder mest om tør hud. Når det falder af forsvinder farven meget! Så meget at nogle kunder tror at resultatet er forsvundet. Der det er det ikke, det er blot huden der regenerer. Af samme grund kan de først optegnes efter tidligst 4 uger, så vi ved at farven er 100% klar og ophelet. 

Det endelige resultat afhænger meget af, hvordan du selv plejer dine nye øjenbryn. 

Du vil  blive givet detaljerede instruktioner om pleje af området efter behandlingen, for at sikre det bedste resultat. De skal duppes med en fugtig vatrundel evt med neutral sæbe og påføres den medfølgende creme 1-2 gange dagligt, ca en uge.

Det er vigtigt at bemærke, at en korrektion/genopfriskning er obligatorisk efter ca. 4-6 uger, for at opnå det ønskede resultat.

Holdbarheden på pigmenten afhænger af hudtype og farvevalg, men de tegnes typisk op hver 1-2 år. Opfarvningsprisen en væsentligt billigere end første behandling, ergo er det vigtigt at vedligeholde resultatet, så der ikke skal startes helt forfra. Farven vil være helt væk efter 2-5 år, hvis de ikke genopfriskes. 

Vi vil altid være tilgængelige for at besvare spørgsmål og give support under hele processen, for at sikre at du er tilfreds med det endelige resultat.